Navigation

Cardas Clear Beyond Interconnect

‹Palaa takaisin
Kuvaus

Kuvaus

Cardas Clear

Cardas Clear -kaapeleissamme on käytössä viimeisin toknologiamme, sovitetun kulkuajan johtimet. Nämä kaapelit ovat neutraaleja ja läpikuultavia.

Clear Beyond Interconnect

Clear Beyond välikaapeli, äärimmäinen lippulaivamallimme ja nykyaikaisen kaapelisuunnittelun ihme, sisältää kehittyneimmät sovitetun kulkuajan (matched propagation) johtimet. Clear Beyond välikaapeli tuo havaittavia parannuksia tilantoistoon, dynamiikkaan ja matalien taajuuksien iskevyyteen säilyttäen silti klassisen cardasmaisen musikaalisuuden.

Clear Beyond välikaapeli rakentuu Cardas Audion yli 30 vuotiselle hellittämättömälle omistautumiselle korkean suosituskyvyn kaapelien täydellisyyden hiomiseen. Ylivoimainen suojaus ja kehittynyt ilmaputkien käyttö johtimien ripustuksessa tuottaa ulkohalkaisijaksi 0,511 tuumaa, 13 mm, minkä vuoksi on välttämätöntä käyttää XRCA 13 adapteriamme RCA-tyyppisellä liittimillä, ja uudelleen suunniteltua CG XLR -liitintä balansoidun liitännän tapauksessa.

Ennen kaikkea Clear Beyond välikaapeli on musikaalinen. Sävybalanssi on täysin neutraali, ylivoimaisen nopea ja läpikuultava. Jokainen kaapelipari valmistetaan tilauksesta käsin kokeneimpien teknikkojemme toimesta.

Tekniset tiedot:

Ulkohalkaisija: 0,511” (13mm)
Kupari: Cardas Grade 1
Eriste: PFA-ilma
Johtimet: 4×26,5 AWG Clear Beyond, sovitettu kulkuaika, Golden section
Suojaus: kaksi spiraalimaista vaippaa
Standardi terminointi: Cardas SRCA tai CG XLR

 

Pituudet / hinnasto
0,5m / 3550,-
1,0m / 4500,-
1,5m / 5450,-
2,0m / 6400,-
Lisäpituudet +0,5m +950,-/pr.
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä